trompet.nl
https://trompet.nl/forum/

Koperblazers gezocht voor Preludio
https://trompet.nl/forum/viewtopic.php?f=9&t=13598
Pagina 1 van 1

Auteur:  FOH-Preludio [ 07 aug 2022 01:54 ]
Berichttitel:  Koperblazers gezocht voor Preludio

Preludio is een "jeugd"-orkest voor jong en oud: veel amateurorkesten zijn alleen toegankelijk voor mensen die al heel lang en op hoog niveau spelen. Maar ook beginnende of herstartende amateurs vinden het leuk om samen te spelen. In Preludio kunnen zij orkestervaring opdoen, zoals jongeren dat in een jeugdorkest doen, maar dan in een volwassen orkest. Preludio is het instap-orkest van Filharmonisch Orkest 's-Hertogenbosch (FOH). Wij repeteren eens per twee weken op vrijdagavond in Rosmalen. Meer informatie kun je vinden op de website: https://web.fohsite.nl/portfolio-item/foh-preludio/. Ook kun je contact opnemen via preludio@fohsite.nl.

Net als veel andere orkesten zijn wij in de coronatijd wat kleiner geworden, maar wij zouden graag weer op volle sterkte verdergaan. Alle instrumenten die in een symfonie-orkest spelen zijn welkom, maar met name aan koperblazers, hoboïsten en fagottisten hebben we een tekort. We hopen daarom dat er op dit forum geïnteresseerden zijn, maar we stellen het ook zeer op prijs als jullie dit bericht verder willen verspreiden.

Naast de volwassen leden van uiteenlopende leeftijd, spelen er ook enkele jongeren vanaf 12 jaar met ons mee. Ben je tussen de 12 en 112, speel je minstens een paar jaar en lijkt het je leuk om in een gezellig orkest te spelen, waar je geen auditie voor hoeft te doen en de partijen gearrangeerd worden passend bij het niveau van de verschillende leden? Neem dan contact op en kom eens met ons meespelen om te kijken of het je bevalt!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/