trompet.nl
http://trompet.nl/forum/

Donat mondstukken
http://trompet.nl/forum/viewtopic.php?f=3&t=12887
Pagina 1 van 1

Auteur:  Karel [ 26 feb 2018 21:07 ]
Berichttitel:  Donat mondstukken

Sinds een paar weken speel ik op een Donat mondstuk. Een wat???? Tja, ik had er ook nog nooit van gehoord, maar ben er via de site Trumpetherald bekend mee geworden. Dimitri Donat uit Frankrijk is de maker van dit moois en ook grote namen als Roy Hargrove, Erik Truffaz en Russel Gunn hebben het ontdekt. Dimitri schijnt geïnspireerd te zijn door Monette maar heeft er een geheel eigen draai aan gegeven. Ze zijn heel comfortabel en spelen heel lekker door om zo maar eens te zeggen. Er zit een dealer in Nederland (Ko de Rooij) die te bereiken is via zijn website balanced-embouchure.eu. Echt een aanrader deze mondstukken.

Auteur:  luc [ 27 feb 2018 06:27 ]
Berichttitel:  Re: Donat mondstukken

http://www.donat-embouchure.com/

Auteur:  larrios [ 28 feb 2018 10:51 ]
Berichttitel:  Re: Donat mondstukken

Hoi Karel,

Dank voor je berichtje! Toen ik de mondstukken zelf voor het eerst probeerde, had ik er meteen een goede klik mee. Zo goed, dat ik vond dat er ook een Nederlandse dealer zou moeten zijn.

Mocht iemand belangstelling hebben, neem gerust contact op. Als je iets wilt testen, ik heb mondstukken op voorraad in Middelburg. Welkom op afspraak.

Hierbij een filmpje van Huug Steketee, solotrompettist Residentieorkest, die een mondstuk van Donat gebruikt op piccolo trompet:

https://www.youtube.com/watch?v=Cm2NqfbuQxc

Neem ook eens een kijkje op mijn website:

http://balanced-embouchure.eu/donat-mouthpieces/index.html

Groetjes,

Ko

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/